Piercing Shop Piercing Webshop Online Piercing Rendelés Bolt, kis- és nagykereskedelem.
Regisztráció    |     Belépés

Szállítás - Fizetés

Webshopunkban a minimum rendelési érték 3000 Ft (szállítási költség nélkül)!

Fizetés

 • Előre utalással lehetséges fizetni személyes átvétel vagy postai kiszállítás választása esetén. Bankszámlaszámunkat itt találja.
   
 • Utánvétes fizetés lehetséges, melyet a rendelés feladásánál kell kiválasztani. Az utánvételes szállítást a Magyar Posta Zrt. végzi, mely esetben a termék végösszegét a szállítási díjjal terhelve személyesen a termék átvételekor kell kiegyenlítani a Posta alkalmazottjának.

Szállítás

 • Postai kiszállítás banki előre utalás esetén lehetséges. Díja: ingyenes! Szállítási idő: a pénz megérkezésétől számított max 2-4 munkanap.
   
 • Utánvétes postai kiszállítás lehetséges. Díja: 1990 Ft, de 10 000 Ft-ot meghaladó rendelés felett ingyenes! Szállítási idő: a megrendelés jóváhagyásától számított 2-4 munkanap
   
 • Személyes átvétel csak előre utalás esetén lehetséges a Westend City Centerben lévő átvevőhelyen a Westend Tattoo & Piercing szalonban minden nap 10:00-21:00 között. Díja: ingyenes. Szállítási idő: a pénz megérkezését követően 2-4 napon belül (telefonon érdeklődjön)

 

A partnerünk által nyújtott személyes átvételi pont (Westend Tattoo & Piercing) csak átvevőhelyként üzemel, az esetleges problémákkal és kérdésekkel a piercingpiac ügyfélszolgálatát keressék.

A szállítást minden esetben a Magyar Posta Zrt. végzi. 

Copyright © 2017 PiercingPiac.hu    Általános szerződési feltételek    Céginformáció